У Житомирі розпочали ямковий ремонт доріг картами

У Житомирі розпочали ямковий ремонт доріг картами

  У Житомирі розпочали поточний ямковий ремонт доріг картами. Аварійні ділянки відфрезовують, а потім роблять асфальтні латки. Про це Суспільному розповів головний інженер управління автошляхів Житомира Юрій Собченко. За його словами, так планують відремонтувати 55 вулиць Житомира.

  Юрій Собченко розповів кореспондентам Суспільного, що технологія ямкового ремонту доріг картами полягає у тому, що пошкоджену площу асфальтного покриття видаляють за допомогою асфальтної фрези, а на її місце кладуться нові шари.

  "Таким способом ми плануємо відремонтувати дороги на Проспекті Незалежності, Проспекті Миру, частково вулицю Перемоги, частково Покровську й інші вулиці міста, де велика ямковість, – каже Юрій Собченко. – На ці роботи виділили близько 30 мільйонів гривень. Ремонт картами триватиме увесь сезон".
 
  Ремонтні роботи працівники управління автомобільних шляхів Житомира почали на вулиці Івана Кочерги. Там робітники працювали з 8 години ранку.
 
  "Карту, яку вирізає фреза, ми вимітаємо, спочатку механічно, потім вручну, – розповідає дорожній працівник. – Якщо потрібно, засмолюємо її бітумною сумішшю. Потім привозять асфальт, бригада йде позаду нас, каток каткує. Такі латки служать не один рік. Якщо їх покласти не у мороз, а у суху погоду, то вони служитимуть кілька років".
   Бригадир Віктор Петришин розповів, що на час проведення ремонтних робіт рух вулицею не обмежували:

  "Так як інтенсивність руху дуже велика, то сьогодні ми посилили бригаду – працює 10 дорожніх працівників. 2 машини підвозять асфальт. Сьогодні фреза, яка тут вирізала карти, поїхала далі працювати на вулицю Селецьку. Якщо завтра не буде дощу, то я думаю, що ми теж туди перейдемо і продовжимо одразу за фрезою закривати карти".

   Водій Владислав погоджується, що ремонт доріг дуже потрібен, тому що машину доводиться часто ремонтувати:

  "Для мене головне, щоб комфортно було їхати на автомобілі".

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 26/04/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework