В Житомирі з двох соціальних об’єктів президентської програми «Велике будівництво» один ще не завершений

В Житомирі з двох соціальних об’єктів президентської програми «Велике будівництво» один ще не завершений

  На сайті Житомирської облдержадміністрації 2 лютого 2021 року оприлюднили інформацію про те, що завдяки «Великому будівництву 2020» в області збудовано та реконструйовано 15 соціальних об’єктів.

 

  «У Житомирській області збудовані, відремонтовані та реконструйовані 15 соціальних об’єктів. По п’ять дитячих садочків, шкіл та спортивних об’єктів завершені і вже приймають учнів та відвідувачів. Тож Житомирщина цілком виконала обсяг робіт, запланований на 2020 рік в межах Програми Президента «Велике будівництво». На реалізацію 15 проєктів було виділено 179 093,93 млн грн: з Державного фонду регіонального розвитку – 140 591,54 млн грн, з бюджетів органів місцевого самоврядування – 25 132,39 млн грн та 13 370 млн з інших джерел», - інформує ОДА.

  З 15 перелічених об’єктів два знаходяться в Житомирі, обидва з категорії «Спортивна інфраструктура». Житомир.info вирішив на власні очі побачити результат виконання президентської програми.

  Капітальний ремонт будинку фізкультури Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» за адресою: вул. Фещенка-Чопівського, 10 в м. Житомирі

  Інформація з сайту ОДА: Утеплено та оздоблено фасади, модернізовано інженерні мережі, зроблено ремонт та опорядження внутрішніх приміщень. забезпечено благоустрій території та створено публічний простір. Проєкт має вплив на 266 106 чоловік населення. Загальна кошторисна вартість проєкту склала 15,6 млн грн.

  Так показаний об’єкт на сайті ОДА:

  Станом на 4 лютого біля нього вже не жовта, а зелена табличка «Велике будівництво», що свідчить про завершення ремонту:

  Реконструкція майнового комплексу КЗ «Житомирський ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської ОР по вул. Коростишевській, 15 в м. Житомирі – улаштування футбольного поля зі штучним покриттям.

  Інформація з сайту ОДА: На спортивному об’єкті улаштовано покриття із синтетичної трави, зроблено монтаж футбольних воріт, встановлено металеву огорожу з сітчастих панелей по металевим стовпам. Проєкт має вплив на 266 106 чоловік населення. Загальна кошторисна вартість проєкту склала 23,3 млн грн.

  Так показаний об’єкт на сайті ОДА:

  А такий вигляд 4 лютого стадіон має трохи з іншого ракурсу:

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework