На Житомирщині відновлюють шлях, що сполучає Республіку Білорусь й Румунію

На Житомирщині відновлюють шлях, що сполучає Республіку Білорусь й Румунію

  У рамках програми Велике будівництво" продовжуємо відновлювати та змістовно розвивати шлях, що пролягає Житомирщиною й Вінниччиною та сполучає Республіку Білорусь й Румунію.

   Тривають роботи з будівництва транспортної розв’язки на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на ділянці км 214+223, що між селами Осикове та Гришківці.

  Проводиться відсипка насипу та влаштування буронабивних паль на шляхопроводі.

  Підрядник: ПП «Автомагістраль».

  До уваги водіїв, будьте уважні під час руху поблизу об’єкту ремонту. Дотримуйтеся вказівок, відповідно до розміщених знаків у місцях проведення дорожніх робіт!

  Згідно з Програмою президента, у 2020-му році на магістралі М-21 відремонтовано дві ділянки в напрямку міст Бердичів та Черняхів, загальною протяжністю 25, 6 км та завершені роботи з будівництва мосту через річку Желонь в прикордонній зоні.

  На завершальному етапі роботи на 4-х ділянках та розпочатий ремонт ще на двох.

  Тривають роботи з капітального ремонту мосту через річку Норин в місті Овруч.

  Завершується влаштування комплексу автоматичного зважування в русі поблизу села Сінгури на км 191 + 500 — км 192 + 500 автомобільної дороги державного значення М-21, що знизить руйнування дорожнього покриття від перевантажень.

  Із урахуванням попередніх років, практично повністю відновлено дорогу від міста Овруч до кордону з Республікою Білорусь.

 

Пресслужба САД у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework