У 30-й ОМБр ім.князя Костянтина Острозького — новий командир

У 30-й ОМБр ім.князя Костянтина Острозького — новий командир

  Очолив бригаду Олександр Зіневич, який свого часу служив у «тридцятці». Нового командира 4 січня представив командувач військ ОК «Північ» Валерій Залужний. До речі, Новоград-Волинський для генерала-майора — рідне місто.

  Новопризначеного керівника бригади привітали міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко та заступник міського голови Віталій Якубов. Мер вручив Олександру Зіневичу привітальний лист, - інформує zvyagel.com.ua.

  «Зичу нових звершень у справі служіння українському народу! Переконаний, що ви гідно виконуватимете свій почесний військовий обов’язок, здійснюючи командування славетним армійським з’єднанням, яке є гордістю не лише нашої територіальної громади, а й усієї України. Адже саме на військових покладають надії мільйони українців, які так мріють про мирне сьогодення та процвітання країни», — зазначив Микола Боровець.

  Присутньому на зустрічі Івану Гаразу, який дотепер 6 років очолював «тридцятку», міський голова вручив Почесну грамоту міської ради за багаторічну доблесну військову службу, патріотизм, високий професіоналізм, зразкове служіння українському народу та особистий внесок у розвиток і зміцнення Новоград-Волинського гарнізону. Полковник залишив посаду у зв’язку з переведенням у Дніпро.

  У свою чергу, військовослужбовці презентували міському голові пам’ятну картину від командування ОК «Північ».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework