Житомирське ТТУ хоче списати 20 тролейбусів та 2 трамваї: ремонтувати дорого і потрібних запчастин немає

Житомирське ТТУ хоче списати 20 тролейбусів та 2 трамваї: ремонтувати дорого і потрібних запчастин немає

  Житомирське трамвайно-тролейбусне управління хоче списати 20 тролейбусів та 2 трамваї. Потрібних для ремонту деталей немає і робота дуже затратна фінансово. Придатні до реставрації деталі передадуть у ремонтний фонд, а решту здадуть на металобрухт.

  Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету «Про списання основних фондiв КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради» 4 грудня оприлюднили на сайті мерії.

  «Розглянувши клопотання комунального пiдприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради, враховуючи висновки постiйно дiючої комісії пiдприсмства щодо списання основних фондiв, вiдповiдно до Положення про порядок відчуження та списання майна, що перебуває у власності територіальної громади міста Житомира, затвердженого рішенням Житомирської міської ради вiд 29.09.2005 №550 та вiд 23,06.20l0 №1251, статей 29,30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРIШИВ: Дозволити комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської мiської ради списати та зняти з обліку підприємства ДП «Київська державна регіональна технічна інспекція міського електротранспорту…», – йдеться у проєкті рішення.

  У коментарі Житомир.info директор ТТУ Андрій Нечуйвітер 7 грудня розповів, що тролейбуси, які хочуть списати, не підлягають ремонту.

  «Їх немає сенсу ремонтувати, на них вже немає запчастин, якщо їх ремонтувати, то це по 700 тисяч на кожний прийдеться витрачати, потреби в такому ремонті немає тим більше, що ми забезпечені зараз рухомим складом, ми отримуємо новий. Ті тролейбуси, які ще будуть їздити, ті ми будемо відновлювати, тим більше, що вони якихось таких затрат не потребують, а ці тролейбуси списуємо, запчастини всі, які там можна зняти, здамо на металолом і все інше, що там залишилось. Цим тролейбусам по 30 років, декілька є тих, що купували в 2014 році. У цих тролейбусів у всіх різний виробник, навіть якщо їх залишити, як донора запчастини, то немає можливості, тому що цих запчастин немає де використовувати, вони всі різні. Списуємо ті, з яких нічого не можна нікуди переставити», – сказав Андрій Нечуйвітер.

  Також директор ТТУ уточнив, що до кінця року в Житомир не надійдуть всі тролейбуси з Білорусі.

  «24 тролейбуси з Білорусі нам ще потрібно отримати. Ми переписуємось з білорусами постійно, строки переносять. Зрозуміло, що всі тролейбуси в цьому році ми не отримаємо, але точні строки поставки я назвати не можу», – додав директор ТТУ.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework