«Погрожують фізичною розправою»: актор житомирського театру просить про допомогу

«Погрожують фізичною розправою»: актор житомирського театру просить про допомогу

  Вікна у квартирі актора вибиті камінням. У вхідні двері встромлено ніж.

  Актор Житомирського академічного українського музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги Микола Варфоломєєв заявляє про погрози на свою адресу і просить про допомогу. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.



  «Всі розбіглися, всі кинули мене у біді! Мені погрожують фізичною розправою», – написав актор. Він повідомив, що у його оселі вибиті всі вікна, зіпсовані двері, надходять постійні дзвінки і sms з погрозами. Пан Варфоломєєв каже, що написав 15 заяв до поліції щодо погроз і 2 до прокуратури, але допомоги не отримав через бездіяльність поліції. Винуватцем погроз актор називає житомирянина Дмитра Казимировича Бородія. Але про мотиви погроз у соцмережах не пише.

  Як стало відомо «Главкому» від рідних Миколи Варфоломєєва, причиною погроз є розрив відносин між вищезгаданим Дмитром Бородієм і однією з доньок актора. Мовляв, таким чином Бородій мстить за це в тому числі батькові дівчини. 

  Ніж, залишений у вхідних дверях до помешкання Миколи Варфоломєєва. Фото з Facebook сторінки актора

  У коментарях під публікацією актора у соцмережах читачі розмістили посилання на систему аналітики відкритих даних Clarity Project з інформацією про те, що особа з таким самим ім’ям і прізвищем, якого житомирський актор обвинувачує у погрозах, неодноразово притягалася до відповідальності раніше.

актор

  «Якщо сьогодні зі мною щось трапиться, прошу, не дайте зам'яти і покарайте» – емоційно написав пан Варфоломєєв на своїй сторінці у Facebook. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework