Дівчинці, який потяг відтяв ноги, необхідно 150 тисяч євро на протезування

Дівчинці, який потяг відтяв ноги, необхідно 150 тисяч євро на протезування

  Кілька місяців тому ТСН розповідала історію 9-річної жительки міста Коростень Софійки Науменко, яка 9 вересня цього року, коли поспішала до школи, потрапила під вантажний потяг.

   Дитині відтяло обидві ніжки, але випадкові перехожі зуміли вчасно викликати швидку, тож життя дівчинки було врятовано.

  Зараз Софійка разом з мамою перебувають у Київській дитячій лікарні «Охматдит», на лікуванні та реабілітації. Дівчинка перенесла багато операцій, одна з ніжок дуже довго гноїлася, але після підключення апарату заживлення, результат покращився.  Зараз мама вже має можливість подумати про протезування дівчинки і її подальшу реабілітацію.

  «Звернулись до німецької клініки Otto Bock, ми отримали відповідь, сума протезування коштуватиме 150 тисяч євро, в суму не входить проживання та харчування з будь-якими іншими витратами. На превеликий жаль, цій сім'ї ніде взяти такі величезні кошти. Оксана (мама Софійки – ред.) сама з інтернату, мама її ще немовлям залишила в пологовому, доля цієї жінки дуже тяжка та сумна, окрім Софійки, у неї є ще молодша донечка Арінка, їй 2 рочки. Небайдужі люди об'єднують усі зусилля, щоб допомогти Софійці зібрати кошти на нові ніжки, але часу лишається дуже мало, протезування можливе через 4-6 місяців, але в залежності від того, чи буде зібрана необхідна сума», - розповідають друзі родини.

  Мама дівчинки, і всі небайдужі люди, яких зворушила історія цієї неймовірної дівчинки, благають про допомогу. «Будь ласка, згляньтеся над цією дитинкою, допоможіть їй стати на ніжки, їй як нікому потрібно знову ходити, вона така активна і життєрадісна дитина», - просять рідні дівчинки.

  Реквізити для допомоги:

  Банк «Аваль» номер картки 4149 5010 2239 2246 Оксана Науменко 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework