​У Житомирі на карантин закрили два дитячі садочки, а в райцентрах - психоневрологічний інтернат та відділення лікарні

  У Житомирській області через підтверджені випадки захворювання COVID-19 на карантин закрили два дитячі садочки в обласному центрі, два відділення лікарні в селищі Ємільчине та психоневрологічний інтернат в Любарі.

   Про це 14 вересня під час брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, - зазначає zhitomir.info.

  «На сьогоднішній день в області немає шкіл, закритих на карантин, а із дошкільних навчальних закладів в місті Житомир закриті садочки №19 та №27. Також хочу повідомити, що у Любарському психоневрологічному інтернаті є хворі на коронавірус, це інтернат закритого типу, там сьогодні методом ПЛР-діагностики підтверджено 8 інфікованих людей», - зазначила Наталія Остапченко.

  Начальник управління охорони здоров'я Микола Суслик додав, що в області на карантин закриті окремі відділення лікарень.

  «Серед лікарень сьогодні закритих немає, є окремі відділення. В Ємільчино закрите відділення надання допомоги вагітним і дитяче відділення, де виявлений випадок захворювання. Відділення закриті на карантин, маршрути по наданню медичної допомоги змінені на Новоград-Волинський», – сказав Микола Суслик.

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework