У Коростені з палаючого будинку врятували чоловіка без свідомості, потерпілий – в реанімації. ВІДЕО

  17 серпня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння дерев’яної господарської будівлі по вул. Сосновського в районі Військового містечка.

   Про це інформує пресслужба управління ДСНС у Житомирській області. Відео з місці пожежі Коростень today надіслали підписники в інстаграм.

 

  Упродовж минулої доби о 20:29 бійці ДСНС м. Коростень виїжджали на гасіння пожежі дерев’яної господарської будівлі. По прибуттю до місця події рятувальники в апаратах на стисненому повітрі пішли у розвідку в палаючу споруду. На підлозі біля тумбочки вони виявили 48-річного непритомного власника та одразу винесли його на свіже повітря. До приїзду медиків начальник караулу проводив потерпілому непрямий масаж серця. Чоловіка з опіками було доставлено каретою швидкої допомоги до реанімаційного відділення міської лікарні.

  О 20:36 рятувальники локалізували пожежу, а о 21:20 – ліквідували. Вогонь знищив покрівлю літньої кухні. Фахівцям ДСНС вдалося відбити полум’я від поруч розташованого житлового будинку.

  Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Сусіди розповіли, що бачили як власник зі своїми товаришами курив в середині приміщення. Остаточна причина наразі встановлюється.

spaslu cholovika kor18 1

spaslu cholovika kor18 2

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework