×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівляни стали призерами Кубку України з легкої атлетики

У Києві відбувся Кубок України з легкої атлетики серед дорослих у приміщенні. У змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з 22 областей України та міста Києва. Були серед них і бердичівські спортсмени, вихованці ДЮСШ імені Віталія Лонського.

У секторі для стрибків у довжину виступав бердичівлянин Владислав Мазур. Для вихованця Ігоря Лонського основним видом у легкій атлетиці є стрибки у висоту, але Владислав доволі успішно під час тренувань виступає і у стрибках у довжину. У секторі серед чоловіків змагались за перемогу п'ятнадцять учасників, а наш земляк був одним із наймолодших. Але, незважаючи на свій юний вік, Владислав Мазур виступив дуже успішно, зайнявши друге місце з результатом 7 метрів 21 сантиметрів, поступившись лише більш досвідченим спортсменам з Київщини та Тернопільщини, - повідомляє РІО Бердичів.

Сектор для стрибків у висоту знову приніс бердичівлянам нагороду. Серед чоловіків у секторі змагались чотирнадцять спортсменів, серед них четверо бердичівлян. Троє спортсменів - вихованці Ігоря Лонського Дмитро Нікітін, Олександр Баранніков та Андрій Шклярук, а також один вихованець Сергія Шеремета – Олексій Рустаєв.

У підсумку, Андрій Шклярук з результатом 185 см зайняв дванадцяте місце, Олексій Рустаєв з результатом 205 см – дев’яте місце, Олександр Баранніков з результатом 210 см – четверте місце. А друге місце, знову ж таки, незважаючи на вік, зайняв Дмитро Нікітін з результатом 215 см. До слова, переможець Дмитро Яковенко з Кіровоградщини на 7 років старший Дмитра Нікітіна, а бронзовий призер досвідчений Віктор Шаповал з Львівщини - на 20 років старший.

Завдяки цьому результату Дмитро Нікітін виконав норматив майстра спорту України.

n 2502153167

Прочитано 2273 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework