×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський закликав активістів до співпраці

Відповідаючи на запитання під час зустрічі з громадськістю, голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив, що керівники області не залишають без уваги родини Героїв Небесної Сотні

Олександра Балюка, Якова Зайка, Сергія Кемського та Віктора Прохорчука.

Представники влади особисто спілкуються із членами сімей загиблих, аби з’ясувати, які в них є проблеми та запропонувати допомогу. Керівник області зазначив, що на Житомирщині імена Героїв Небесної Сотні будуть увіковічнені в меморіальних дошках.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, Сергій Машковський також повідомив, що 26 млн. грн., які минулоріч були виділені на придбання магнітно-резонансного томографу, не витрачені, а  входять до вільного залишку обласного бюджету. На сесії обласної ради 19 березня депутати будуть голосувати за придбання МРТ і якщо вони підтримають це рішення, жителі області зможуть проходити діагностику.

 Голова облдержадміністрації звернув увагу: «Закликаю активістів до співпраці. Ви можете отримати посади в органах влади і тоді ми будемо нести спільну відповідальність за реалізацію всіх напрямків державної політики на Житомирщині».

 Керівник області зазначив, що незважаючи на нарікання на корупцію, громадяни все ж залишаються пасивними. «По всій області були розміщені номери телефонів «гарячої лінії», на яку можна повідомляти про факти корупції. За весь час звернулося лише три особи, які побажали залишитися анонімними. Я постійно наголошую, аби люди приходили до мене на прийоми громадян, писали заяви з чіткою вказівкою на посаду та прізвище посадовця, причетного до корупційних діянь. Вкажіть хоча б на одну корупційну схему і винні будуть покарані. Викорінити це явище можна лише тоді, коли є конкретні факти», - наголосив Сергій Машковський.

n 2302153103

Прочитано 4428 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework