На Малинщині рибалки прибрали улюблене місце відпочинку місцевих жителів — «Косу»

  14 липня члени ГО «Громада рибалок Малинщини» повністю прибрала «Косу». До прибирання також долучили КП «Екоресурс» і трактор, який надала компанія ЮНІГРАН.

  «Все почалось із того, що один із членів нашої громадської організації якось вранці зібрався, виїхав на «Косу», прибрав там трішки і поділився результатами у групі нашої ГО. Тоді ми і вирішили, що було б добре там ще більше прибратись. Відтак мобілізували усіх членів нашої ГО, комунальне підприємство «Екоресурс», яке погодилось безкоштовно помогти у цьому процесі. Трактором від ЮНІГРАНу вивозили ті купи сміття, - про це повідомляє zt.in.ua.

  Там була дуже плачевна ситуація, але ми впорались. Прибравшись, повішали на дерева спеціальні сміттєві пакети для того, щоб люди у майбутньому сміття скидали туди, а не просто на землю. А ми у свою чергу раз у два тижні будемо все це сміття загружати на машини від «Екоресурсу». Нам це неважко зробити», — повідомив Павло Іваненко, голова ГО «Громада рибалок Малинщини».

  Принагідно він розповів, за яких обставин вирішили створити ГО «Громада рибалок Малинщини».

  «Навесні цього року небайдужі жителі Малина захотіли зарибнити водойми. І почали збір коштів на це. Спільними зусиллями назбирали 18 тисяч гривень і запустили у Малинське водосховище 300 кг білого амура. У цей час, коли зариблювали водойму, ми побачили, що «Коса» у дуже поганому стані, все просто настільки засмічено, що світу білого не видно. На додаток до цього всього деякі риболови ставили на березі сітки. І ми вже мусіли почергово контролювати, щоб ці сітки не розставляли, бо білий амур там плутався. Але нас мало хто слухав, бо ж хто ми такі, щоб комусь вказувати, що робити. Тому, вирішили, що потрібно створити громадську організацію», — зазначив Павло Іваненко.

ok 19.07.248gif

Джерело: zt.in.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 20/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework