У Житомирі загорілася п’ятиповерхівка

  6 червня о 12:56 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Вітрука. На місце події виїхали два відділення вогнеборців 2-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

   По прибуттю в під’їзді спостерігалося сильне задимлення. Займання виникло в квартирі на третьому поверсі, там одна із житлових кімнат була повністю охоплена вогнем. Керівник гасіння створив дві ланки газодимозагисників, одна з яких займалася гасінням пожежі, інша – евакуйовувала громадян з четвертого та п’ятого поверхів. Вже о 13:20 пожежу локалізовано, а о 14:01 ліквідовано. Рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я по всій площі оселі та на інші квартири. Вогнем знищено меблі, домашні речі та майно в кімнаті.

  На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 вогнеборців та 2 спецавтомобілі.

  Попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі. Зі слів господаря, з невідомих причин в його квартирі почав дзвеніти вхідний дзвінок. Чоловік вийшов на сходову клітину та відімкнув лічильник. Коли він його увімкнув дзвінок знову спрацював. Господар пішов за електриком. У цей час сусід з верхнього поверху вже відчув запах диму та викликав рятувальників. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Среда, 06/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework