×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни та гості міста зможуть переглянути 4 документальні фільми, показ яких відбудеться в межах фестивалю DocuDays UA

  У понеділок, 27 листопада, в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася презентація цьогорічного XIV фестивалю DocuDays UA в Житомирі та експертне обговорення актуальності висвітлення проблематики прав людини через документальне кіно.

  Як розповіли під час заходу організатори, цього року кінопокази в межах фестивалю відбуватимуться з 4 по 8 грудня 2017 року у чотирьох місцях: кафе «Портал» (4 грудня о 18:00, а 5 грудня о 16:00), ЖДУ ім. Івана Франка, природничий факультет, кафедра екології, природокористування та біології людини (6 грудня об 11:40), Дім української культури (7 грудня о 17:00), а показ останнього документального фільму відбудеться в кінотеатрі «Україна» (8 грудня о 19:00). Зазначимо, що вхід на кінопокази вільний. На XIV фестиваль DocuDays UA в Житомирі для глядачів підготували чотири фільми на різну тематику: «В іншому світі», «Щоденник», «Народжені бути вільними», та «Рок-н-рольщики».

  З анотацією фільмів ви можете ознайомитися в нашому матеріалі:

kd 28111701 19

kd 28111701 19

kd 28111701 19

kd 28111701 19

  Довідково. Організатором фестивалю документального кіно про права людини DocuDays UA в Житомирі є Молодіжна ГО «Сучасний Формат» у співпраці з Житомирською міською радою, Головним територіальним управлінням юстиції в Житомирській області.

  Основна мета фестивалю ‒ підвищення рівня обізнаності громади з питань прав людини та демократії і залучення мешканців населених пунктів, де відбувається DocuDays UA, до процесів зміцнення та впровадження демократичних ідей та цінностей у своїх громадах.

  Фестиваль документального кіно про права людини спрямований на те, аби засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем «звичайної» людини та сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності. DocuDays UA є неполітичним та некомерційним заходом.  

Последнее изменение Вторник, 28/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework