За минулу добу вогнеборці ліквідували два загорання грубих кормів на території приватних домоволодінь

  19 жовтня о 17:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння копиці соломи на території приватного домоволодіння в с. Зубковичі Олевського райну.

  На місці події стало відомо, що копиця, яка знаходилася на городі, повністю охоплена вогнем. До прибуття рятувальників господарі розпочали самостійне гасіння пожежі підручними засобами.

  Спільними зусиллями фахівців ДСНС та власників вже о 18:03 загоряння локалізовано, а о 18:40 – ліквідовано. Полум’ям знищено 2 тонни соломи.

  Попередня причина пожежі – дитячі пустощів із вогнем. Господар розповів, що копицю підпалив їх 5-річний син, який поруч грався сірниками. Остаточна причина наразі встановлюється.

  Ще одне загоряння грубих кормів цієї доби вогнеборці загасили у с. Соколів Пулинського району. Там вночі спалахнув дерев’яний сінник та частково сіно, що в ньому зберігалося.

 Займання помітив господар він і зателефонував рятувальникам. До їх приїзду намагався проливати вогонь водою. Спільними зусиллями вдалося ліквідувати пожежу та врятувати 4 т сіна. Також працівники ДСНС запобігли поширенню вогню на розташований поруч автомобіль та житловий будинок.

  Внаслідок надзвичайної події знищено 1 т сіна та пошкоджено сінник. Усі обставини події наразі з’ясовуються правоохоронцями.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира


Последнее изменение Пятница, 20/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework