Часові обмеження у маршрутках – це маніпуляція перевізників

Нещодавно став свідком ситуації, коли водій маршруту № 19 намагався відмовити пенсіонерці у пільговому проїзді. Я пояснив водію, що, якщо він буде порушувати рішення, зроблю усе, щоб застосувати фінансову санкцію до нього. Далі до маршрутки зайшли три пільговика і без перешкод їхали.

n 13061711Ця ситуація є яскравим підтверджували того, що водії знають про взяті забов’язання перевозити пільговиків без жодних обмежень. Пересічні пільговики, на жаль, не знають своїх прав і в більшості випадків не повідомляють про порушення, а водії цим користуються.

Усі пільгові категорії мають право на безкоштовний проїзд у міському транспорті У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС. Жодних обмежень не існує!

Перевізники в маршрутках розмістили інформацію з проханням користуватися пільгами з 9:30 до 16:00, водії це трактують як закон. Це – маніпуляція, а не закон. Це лише прохання перевізників, не більше!

Маю думку, що це робиться спеціально, щоб пільговики не користувалися маршрутними таксі.

Я запитував у пенсіонерів, чому вони сідають у переповнений тролейбус, а не в маршрутку. Вони кажуть, що не хочуть сідати до маршрутки, бо водій може вимагати гроші і вигнати з маршрутки.

Подібне зневажливе ставлення до людей недопустиме! Офіційно звернувся до міського голови та його заступника з транспорту, щоб перевізників зобов’язали припинити маніпулювати інформацією та розмістити в салонах маршрутних таксі правдиву інформацію, що жодних обмежень у часі для пільговиків немає.

Микола Череднік

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework