Сергій Сухомлин: «До проекту з нанесення нової дорожньої розмітки на майдані Соборному долучилися швейцарські спеціалісти»

Про це Житомирський міський голова повідомив сьогодні, 13 червня, під час брифінгу.

n 1306178На запитання «Коли ж буде нанесена правильна дорожня розмітка на Майдані Соборному? (де, до речі, організовано круговий рух) Сергій Сухомлин відповів: «На це вже виділені кошти. Більш того, вже навіть розроблений проект з організації дорожнього руху. Єдиний момент, який заважає зробити дорожню розмітку на Майдані Соборному вже зараз — це те, що поліція та робоча група не можуть дійти консенсусу з приводу організації велодоріжок та велоруху».

Міський голова пояснив, що міська рада в усіх проектах, пов’язаних з організацією дорожнього руху у Житомирі, приділяє велику увагу саме організації велодоріжок та велосипедного руху. Ці питання обов’язково повинні прописуватися у проектах. «До проекту з нанесення нової дорожньої розмітки на майдані Соборному долучилися й швейцарські спеціалісти. Вони повністю розробили проект організації нової дорожньої розмітки. І тепер, щоб втілити цей проект у життя, усі сторони повинні дійти згоди в кожному спірному питанні. Поліція, у свою чергу, повинна буде підтвердити, що велодоріжки будуть безпечними. Я вважаю, що впродовж тижня ми вирішимо це питання, щоб можна було якнайшвидше нанести нову дорожню розмітку», — запевнив міський голова.

Зазначимо, що на проект з нанесення нової дорожньої розмітки на майдані Соборному виділено 25 тисяч гривень з міського бюджету.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework