У Житомирі збирають підписи проти несправедливих комунальних тарифів

На Майдані Згоди просто зараз Громадська організація «Тарифна мобілізація» збирає підписи проти чинних завищених комунальних тарифів.

Дана організація уже намагалася достукатись до влади, склали маніфест до Президента України, Прем’єр-міністру та Голові ВР про те, що комунальні послуги фінансово недоступні для 50% населення України. Але через те, що підписи були від експертів та членів організації, маніфест навіть не розглядали.
Зараз же рух проти завищених тарифів поширюють по всій Україні й зараз активно збираються підписи у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Миколаєві, Маріуполі тощо.
Людей ознайомлюють з інформацією, показують, скільки вони насправді мають платити за комунальні послуги та пропонують підписати маніфест та спільними зусиллями нарешті достукатись до влади. «Потрібно показати, що у країні не все так добре, як уявляють собі політики», - закликає офіційний представник «Тарифної мобілізації» у Житомирі Дубіцький Максим. «Реальна вартість газу на сьогодні має бути близько 3262 грн/тис. мᶾ замість 6880 грн/тис. мᶾ. Ціни завищені майже вдвічі й ми показуємо людям, що їх грабують».
Уже за першу годину роботи встигли зібрати понад 200 підписів, і вони стоятимуть, поки не зберуть якнайбільшу кількість підписів, щоб політики нарешті звернули на це увагу.

Последнее изменение Четверг, 20/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework