Єгор Грушин вперше виступив у Житомирі

Відомий піаніст Єгор Грушин у рамках всеукраїнського туру дав концерт у Житомирі та презентував свою нову платівку «Once».

У Житомирі Грушину уже вдавалось побувати, проте Єгор зізнається, що давно хотів відіграти тут концерт та познайомити житомирян зі своєю творчістю.
Єгор Грушин – український композитор сучасної класики та піаніст. Стиль, в якому творить митець – неокласицизм, що на відміну від класики є легшим для сприймання. У свої 23 роки Єгор Грушин встиг дати понад 200 концертів, видав чотири альбоми та став автором саундтреків до п’яти вітчизняних фільмів. З першого дня релізу новий альбом "Once" займає перші позиції чарту класичної музики Google Play.
Єгор Грушин приїхав не сам, партію композитора на фортепіано супроводжували віолончель та скрипка у виконанні Роксолани Пахолків та Анни Бури. Спочатку композитор зіграв кращі твори із попередніх альбомів, а потім представив нову платівку «Once». Кожна композиція з платівки нового альбому є самодостатньою та розповідає свою історію. За настроєм треки є дуже різними: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними.
Після виступу зал аплодував стоячи та довго не хотів відпускати талановитого піаніста.
До та після концерту можна було придбати CD-диск нового та старих альбомів з автографом композитора та збірки нот.

Последнее изменение Четверг, 20/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework