Юрій Юзвинський: “Рейди по очищенню центра міста від стихійної торгівлі будуть проводитися й надалі, поки вулиці міста не виглядатимуть належним чином”

Відповідно до рішення виконавчого комітету житомирської міської ради «Про організацію сезонної торгівлі в місті Житомирі» передбачено, в разі самовільного встановлення об’єктів сезонної торгівлі чи іншого торгівельного обладнання, що розміщене, підлягає негайному демонтажу.

Спеціалісти КП «Інспекція з благоустрою» разом з правоохоронними органами здійснила рейд по місцям несанкціонованої торгівлі. Особливу увагу правоохоронних органів та спеціалістів «Інспекції з благоустрою» привернула торгівля, яка здійснювалась з неметів політичної партії. В двох місцях одночасно за адресами вул. Лесі Українки та майдан Згоди було проведено заходи по усуненню незаконної торгівлі. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Особи здійснюють торгівельну діяльність під прикриттям наметів політичної партії, попередньо працівниками правоохоронних органів було виконано процедури, що підтверджують здійснення торгівельної діяльності. Працівниками інспекції з благоустрою було проведено роботи по демонтажу торгівельного обладнання, лотків та ваг. Далі працівники правоохоронних органів складатимуть відповідні протоколи згідно чинного законодавства», – розповідає начальник «Інспекції з благоустрою» Юрій Юзвінський. Рейди по очищенню центра міста від стихійної торгівлі будуть проводитися й надалі, поки вулиці міста не виглядатимуть належним чином.

По те, що ведеться торгівля з політичних наметів КП «Інспекцію з благоустрою» повідомили небайдужі житомиряни, дзвінки надходили як до інспекції так і до міської «гарячої лінії». Такі намети були помічені у різних частинах міста.

Окрім цього, спеціалісти КП «Інспекція з благоустрою», в рамках рейду, здійснили вилучення торгового приладдя й в інших осіб, які займалися сезонною торгівлею на вулицях міста, а саме на вул. Проспект Миру 2/4, Шевченка, 12 та на перехресті вул. Бердеівської й вул. Івана Франка.

 

Последнее изменение Среда, 10/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework