ДахаБраха і закони Всесвіту

  З давніх давен наші предки знали, що Всесвіт побудований таким чином, що віддаючи щось, ти обов’язково щось і отримаєш. Все взаємопов’язано. Ще у середній школі на уроках фізики нам повторювали закон збереження енергії: ніщо не виникає з нізвідки і не щезає в нікуди.

   Якщо ви бажаєте, щоб у вас щось з’явилось, то потрібно віддати певну кількість енергії від себе,  а потім отримати навзаєм щось, рівнозначне витраченій енергії.

  Саме цей простий, але водночас фундаментальний закон вклали у свою назву етнічний гурт ДахаБраха (даю - беру). Своє музичне направлення гурт визначає як техно-хаос, але у їхніх піснях присутні також мінімал, соул, хіп-хоп і навіть блюз і особливі автентичні мотиви. Усі учасники вміють грати на декількох музичних інструментах з різних куточків світу.

  За свою 15-річну творчу діяльність ДахаБраха встигли виступити У Європі, Азії, Північній і Південній Америці та навіть в Австралії. Музичний американський журнал “Rolling Stone” назвали їхній виступ на Bonnaroo Music and Arts Festival найкращим проривом фестивалю.

  Ми повинні пишатися тим, що українські музиканти, окрім того, що не дають забути свою історію, несуть етнічну музику у сучасне суспільство, так ще й сприймаються усім Світом з захватом.

 Придбати квитки на виступи ДахаБраха можна на сайті квиткового оператора TicketsBox або просто перейшовши за посиланням: https://dakhabrakha.ticketsbox.com/. Також на сторінці є можливість підписатись на оновлення інформації з приводу виступів улюбленого гурту. Для цього достатньо ввести свою електронну адресу і натиснути кнопку “Підписатись”.

  Повертаючись до розмови про кругообіг енергії, можна зазначити, что ви даєте свою любов та шану, а берете неймовірні емоції та враження. А на виступах ДахаБраха це все обов’язково зі знаком “плюс”.

Новини Житомира

Прочитано 4466 раз

Последнее изменение Вторник, 28/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework