На Корбутівці у Житомирі з'явиться нова будівля україно-італійської школи «Всесвіт»

   Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

 

  08 листопада депутати Житомирська міська рада затвердили меморандум про співпрацю між Житомирською міською радою, Житомирським обласним благодійним фондом «Арка» та Релігійною організацією «Делегатура (управління) Ордену Святого Франциска Сальського Львівської Митрополії  Римсько-Католицької церкви в Україні», який  підписали 26 жовтня міський голова Сергій Сухомлин та настоятель релігійної організації «Делегатура Ордену Святого Франциска Сальського Львівської Митрополії Римо-католицької церкви в Україні» Мар’ян Куц.

  Меморандум про співпрацю укладений з метою розвитку системи закладів освіти у місті Житомирі  та передбачає  зведення нової будівлі для загальноосвітньої україно-італійської школи «Всесвіт» І-ІІ-ІІІ ступенів за кошти релігійної організації.

  Планується, що нове приміщення школи «Всесвіт» буде збудовано у Житомирі за адресою: провулок Річковий, 12-а, що на Корбутівці. Це район із розвинутою інфраструктурою, активною розбудовою житлового сектору,  який вже давно потребує створення власного загальноосвітнього навчального закладу, що буде задовольняти освітні потреби жителів району.

  Рада Християнських Церков Житомира і Житомирської області підтримує будівництво школи «Всесвіт».

Джерело: Житомирська міська рада

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework