Цьогоріч вперше на рівні міста з нагоди Міжнародного Дня студента  управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради влаштувало урочистий захід та нагородження кращих представників 17 навчальних закладів Житомира.

Попередньо кожен заклад визначив у себе чотирьох студентів різних курсів, спеціальностей та факультетів, які достойні отримувати високі відзнаки у чотирьох номінаціях –  «Лідер студентського самоврядування», «Кращий Волонтер», «Кращий науковець» та «Кращий спортсмен».

n2411141679

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

У Житомирському державному технологічному університеті дипломи переможців дійсно отримали кращі із кращих – ті хто своїми знаннями, талантами та діяльність підвищують авторитет вузу і представляють його на всеукраїнському рівні.

Студентський ректор Владислав Савіцький, який уже два роки успішно займає цю посаду, став «Лідером студентського самоврядування». Він навчається на 5 курсі факультету економіки та менедменту.

n2411141679 1

Третьокурсниця гірничо-екологічного факультету Наталія Парфенюк – «Кращий спортсмен». Дівчина вже чемпіонка України з боротьби самбо, срібна призерка міжнародного турніру по дзюдо та майстер спорту України з боротьби самбо.

Студент четвертого курсу факультету комп’ютерних технологій Олексій Кравчук переміг у номінації «Кращий науковець». На його рахунку перемога у 7-ї дистанційній олімпіаді  з програмування мікроконтролерів, що проходила на базі Бійського технологічного університету в Росії.

n2411141679 2

Не менш почесне звання «Кращий волонтер» отримав ще один студент факультету економіки і менеджменту  – третьокурсник Сергій Цвяк. Він займається організацією донорських акції, допомагає збирати кошти на потреби військовослужбовців, став активним  волонтером благодійного марафону  «Допоможи героям».

Інформаційне агенство "Всі Новини"