ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Свинина з яблуками і печеною картоплею

Нам знадобиться на 2 порції:

Свинна шийка - 2 шматки товщиною по 3-4 см.
Гірчиця - 3-4 ст. ложки,
Картопля молода - 10 шт.,
Сіль грубого помолу,
Кінза - 1 пучок,
Квасоля консервована - 1/2 банки,
Часник - 2 зубчики,
Вершкове масло - 1 ст. ложка,
Мед - 1 ст. ложка,
Яблуко - 1 середнє,
Рослинна олія.

Свинину сполоснути водою, промокнути паперовим рушником і обмазати гірчицею.  Дати полежати м’ясу хвилин 30.

Обсмажити свинину на ребристій сковороді по 4 хвилини з кожного боку по 2 рази, щоб вийшла сіточка. Картоплю помити щіткою, розрізати на 2 половинки, скласти на деко, змащене рослинним маслом і посипати крупною сіллю. Скласти свинину у форму для запікання, закрити двома шарами фольги поставити на деко поруч з картоплею. Запікати 20 хвилин при температурі 200 градусів С.

У блендері змішати кінзу, половину банки консервованої квасолі і пару зубчиків часнику. Якщо хочете, щоб соус був гострим - додайте трохи аджики або соус Табаско. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати мед і почекати, коли суміш почне пузиритися. Обсмажити по 3 хвилини з кожного боку нарізане скибочками яблуко. Якщо хочете, можна посипати яблука корицею.

Шматок свинини, кілька скибочок яблука, запечену картоплю, і полити соусом.

 

Прочитано 1388 раз

Последнее изменение Вторник, 27/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework