Свинина з яблуками і печеною картоплею
Нам знадобиться на 2 порції:
Свинна шийка - 2 шматки товщиною по 3-4 см.
Гірчиця - 3-4 ст. ложки,
Картопля молода - 10 шт.,
Сіль грубого помолу,
Кінза - 1 пучок,
Квасоля консервована - 1/2 банки,
Часник - 2 зубчики,
Вершкове масло - 1 ст. ложка,
Мед - 1 ст. ложка,
Яблуко - 1 середнє,
Рослинна олія.
Свинину сполоснути водою, промокнути паперовим рушником і обмазати гірчицею. Дати полежати м’ясу хвилин 30.
Обсмажити свинину на ребристій сковороді по 4 хвилини з кожного боку по 2 рази, щоб вийшла сіточка. Картоплю помити щіткою, розрізати на 2 половинки, скласти на деко, змащене рослинним маслом і посипати крупною сіллю. Скласти свинину у форму для запікання, закрити двома шарами фольги поставити на деко поруч з картоплею. Запікати 20 хвилин при температурі 200 градусів С.
У блендері змішати кінзу, половину банки консервованої квасолі і пару зубчиків часнику. Якщо хочете, щоб соус був гострим - додайте трохи аджики або соус Табаско. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати мед і почекати, коли суміш почне пузиритися. Обсмажити по 3 хвилини з кожного боку нарізане скибочками яблуко. Якщо хочете, можна посипати яблука корицею.
Шматок свинини, кілька скибочок яблука, запечену картоплю, і полити соусом.
Последнее изменение Вторник, 27/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби