ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Грибний суп з плавленим сирком

Інгредієнти:

гриби - 0,4 кг,
цибуля - 1 шт.,
картопля - 3-4. шт,
масло рослинне - 2 ст. ложки,
сирок плавлений - 3 пачки.

Приготування:

У каструлю наливаємо 2,5 л води і ставимо на вогонь.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі, потім додаємо порізані кубиком гриби і доводимо до готовності.
Сир ріжемо кубиками або натираємо на крупній тертці.
У киплячу воду кладемо нарізану невеликими кубиками картоплю. Як тільки картопля звариться - відправляємо в каструлю натертий плавлений сир, потім гриби з цибулею.
Солимо і перчимо по смаку.

 

Прочитано 1139 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework