Грибний суп з плавленим сирком
Інгредієнти:
гриби - 0,4 кг,
цибуля - 1 шт.,
картопля - 3-4. шт,
масло рослинне - 2 ст. ложки,
сирок плавлений - 3 пачки.
Приготування:
У каструлю наливаємо 2,5 л води і ставимо на вогонь.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі, потім додаємо порізані кубиком гриби і доводимо до готовності.
Сир ріжемо кубиками або натираємо на крупній тертці.
У киплячу воду кладемо нарізану невеликими кубиками картоплю. Як тільки картопля звариться - відправляємо в каструлю натертий плавлений сир, потім гриби з цибулею.
Солимо і перчимо по смаку.
Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби