ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Курячий стейк з овочами

Інгредієнти:

Куряче філе - 2шт (500г);
Морква - 1шт (маленька або половинка) (50-60г);
Солодкий перець - половинка (50г);
Цибуля ріпчаста - половинка (50г);
Кабачок або цукіні - половина (100г);
Стручкова квасоля - 80-100г;
Помідори черрі - 5-6шт (100г);
Часник - 2 зубчики (5г);
Сіль і перець за смаком.

Приготування:

Розігріваємо духовку до 200 С градусів.
Куряче філе миємо і розрізаємо вздовж на 4 стейка. Отримані стейки відбиваємо кухонним молоточком, солимо і перчимо.
Потім, видавлюємо часник і розтираємо з двох сторін. Викладаємо стейки в форму.
Для овочів немає певної пропорції, додавайте більше тих, які любите.
Моркву чистимо і натираємо на середній тертці.
Цибулю дрібно нарізаємо.
Перець ріжемо на невеликі прямокутники.
Кабачок нарізаємо тонкими смужками.
Помідори черрі ріжемо на четвертинки. Можна використовувати звичайні помідори.
Всі нарізані інгредієнти перемішуємо. Додаємо до них стручкову квасолю.
Овочі трохи солимо, перемішуємо добре і викладаємо на куряче філе.
Посипаємо все тертим сиром і додаємо по краю трохи води.
Ставимо в розігріту духовку до 200 С градусів і запікаємо хвилин 40 або до готовності.

 

Прочитано 1381 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework