Курячий стейк з овочами
Інгредієнти:
Куряче філе - 2шт (500г);
Морква - 1шт (маленька або половинка) (50-60г);
Солодкий перець - половинка (50г);
Цибуля ріпчаста - половинка (50г);
Кабачок або цукіні - половина (100г);
Стручкова квасоля - 80-100г;
Помідори черрі - 5-6шт (100г);
Часник - 2 зубчики (5г);
Сіль і перець за смаком.
Приготування:
Розігріваємо духовку до 200 С градусів.
Куряче філе миємо і розрізаємо вздовж на 4 стейка. Отримані стейки відбиваємо кухонним молоточком, солимо і перчимо.
Потім, видавлюємо часник і розтираємо з двох сторін. Викладаємо стейки в форму.
Для овочів немає певної пропорції, додавайте більше тих, які любите.
Моркву чистимо і натираємо на середній тертці.
Цибулю дрібно нарізаємо.
Перець ріжемо на невеликі прямокутники.
Кабачок нарізаємо тонкими смужками.
Помідори черрі ріжемо на четвертинки. Можна використовувати звичайні помідори.
Всі нарізані інгредієнти перемішуємо. Додаємо до них стручкову квасолю.
Овочі трохи солимо, перемішуємо добре і викладаємо на куряче філе.
Посипаємо все тертим сиром і додаємо по краю трохи води.
Ставимо в розігріту духовку до 200 С градусів і запікаємо хвилин 40 або до готовності.
Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби