Весняний салат
Інгредієнти на 6-8 порцій:
- Помідор 2-3 шт.
- Куряча грудка 500 г.
- Сир твердих сортів 150 г.
- Червона квасоля - одна банка.
- Зелений салат.
- Сухарики.
- Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану.
Приготування:
Помідор, салат дрібно нарізати. Сир тремо на тертці.
Курячу грудку обробляємо на дрібні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні хвилин 20 до того поки вся рідина не википить, можна злегка обсмажити.
Змішуємо всі нарізані і готові інгредієнти, заправляємо майонезом (сметаною). Подаємо салат, посипавши зверху сухариками.
Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015
Последнее от Главный Редактор
- У Бердичеві судитимуть уродженця росії, викритого СБУ на антиукраїнській пропаганді
- Віталій Бунечко долучився до передачі обладнання для Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні. ВІДЕО
- У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо державної програми допомоги українцям, чиє житло було пошкоджено або знищене в результаті російської агресії
- #плічопліч: Вітаємо наших юних черлідерок з Звягельського ліцею № 11 з перемогою у IV етапі змагань
- #ПрозорістьТаПідзвітність: Робочою групою розглянуто закупівлю за висновком Держаудитслужби