ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Інгредієнти на 6-8 порцій:

- Помідор 2-3 шт.
- Куряча грудка 500 г.
- Сир твердих сортів 150 г.
- Червона квасоля - одна банка.
- Зелений салат.
- Сухарики.
- Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану.

Приготування:

Помідор, салат дрібно нарізати. Сир тремо на тертці.
Курячу грудку обробляємо на дрібні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні хвилин 20 до того поки вся рідина не википить, можна злегка обсмажити.
Змішуємо всі нарізані і готові інгредієнти, заправляємо майонезом (сметаною). Подаємо салат, посипавши зверху сухариками.

 

 

Прочитано 1038 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework