ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Мешканці Льва Толстого, 15 просять Сергія Сухомлина врятувати їх будинок

Допомогти врятувати будинок від руйнації та навести лад із вивозом сміття – із таким проханням звернулись до першого заступника міського голови Сергія Сухомлина мешканці будинку №15 , що на вул. Льва Толстого.

Вже тривалий час 30-тонні сміттєвози використовують для під’їзду до баків з відходами пішохідну доріжку і проїжджають впритул до будинку. Як наслідок – просідає фундамент, тріскають стіни. Оббивання порогів у різних інстанціях результатів не принесли, тому люди звернулись особисто до Сергія Сухомлина.

"Вже не має сил терпіти. Куди ми вже тільки не звертались, ніякого результату. Мені 79 років, я доглядаю хвору на ДЦП доньку щодень. Асфальт просів, фундамент луснув по швам, не приведи Господи, завтра будинок завалиться і десятки сімей залишаться без даху над головою. Міська влада має зреагувати і допомогти нам. До наших контейнерів зі сміттям свої відходи зносять усі: магазин, приватний сектор, а ми за це маємо платити", - скаржиться мешканка будинку.

Сергій Сухомлин разом з керівниками профільних управлінь на місці продумали варіанти вирішення проблеми мешканців будинку Льва Толстого, 15. Вже невдовзі проблему з просіданням фундаменту буде вирішено, смітник перенесено на більш облаштоване місце, вантажівка не їздитиме під вікнами житомирян, а об'їжджатиме нежитловою зоною.

Нагадаємо, Сергій Сухомлин залишиться на посаді першого заступника міського голови, бо, як продемонстрували депутати міської ради під час останньої сесії, у місті нікому очолити підготовку до зими. Тому лише 25 серпня було підписано відповідне рішення, згідно якого Сергій Сухомлин організовує та координує діяльність управління житлового господарства.

 

 

 

Прочитано 1328 раз

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework