Мальовнича Житомирщина: Кар'єр Високий камінь. ФОТО

  Вздовж Житомирської траси розташовано декілька цікавих гранітних кар'єрів. Зараз вони заповнені водою та перетворилися на дуже мальовничі куточки природи.

  Кар'єр «Високий камінь» - мальовниче місце, яке показує багату природу українських місць. На території кар'єру є глибоководне озеро і стрімкі скелі, флора багата соснами й березами. Завдяки такому поєднанню, ці місця схожі з пейзажами Карелії. Знайти його ви зможете на Житомирщині в селі Новогородецьке.

кар'єр високий камінь

  Пейзаж кар'єра «Високий камінь» не може не зачаровувати і залишити людину байдужою до природного ландшафту України. Провівши вихідні тут з компанією або в колі сім'ї, ви отримаєте масу позитивних емоцій від відпочинку на природі. На тлі такого пейзажу можна зробити красиві фотографії або ж зняти своє перебування на камеру. Це все дозволить вам насолоджуватися поїздкою.

кар'єр високий камінь

  Як дістатися: По Житомирській трасі їхати до повороту на Новогородецьке, далі в напрямку Городського до розвилки, де повернути наліво. Як побачите паркан і технологічні споруди, то кар'єр буде буквально через 200-300 метрів ліворуч від дороги. Його не видно, тому орієнтуйтеся на інші автомобілі, або виходьте з машини та шукайте.

кар'єр високий камінь

кар'єр високий камінь

кар'єр високий камінь

кар'єр високий камінь



ФОТО: Yuriy Buriak, pizzatravel.com.ua

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework