На Житомирщині 23-річному хлопцеві, який газовою горілкою катував живу тварину повідомлено про підозру

  23-річному хлопцеві, який жорстоко катував живу тварину, повідомлено про підозру у скоєнні злочину Коростишівською місцевою прокуратурою.

 «Здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом жорстокого поводження із тваринами, скоєного жителем Малинського району», ― infomalin.biz з посиланням на Коростишівську місцеву прокуратуру.

  Так, 30 січня2020, за погодженням із процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 299 КК України (знущання над твариною, що відноситься до хребетних, вчиненого із застосуванням жорстоких методів).

 За версією слідства, 23-річний житель Малинського району, зі злочинного умислу, перебуваючи на території колишнього господарства, за допомогою газової горілки обпалював живу тварину. Тривале жорстоке знущання та опіки, які спричинили мучення, призвели до загибелі тварини.

  До того ж, катування живої тварини його неповнолітній приятель зняв на відео мобільного телефону та розповсюдив запис через власну сторінку у соцмережі, що викликало значний суспільний резонанс.

  Досудове розслідування проводить Малинський відділ поліції.

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework