Що насправді відбулося в Житомирській облраді? ВІДЕО

  У Житомирі активісти вимагають покарати депутата, який на смерть збив жінку поблизу Житомира в листопаді минулого року.

 

  У зв'язку з цим під час сесії Житомирської обласної ради, яка відбувається сьогодні, 7 лютого, не обійшлося без конфлікту.   

  Спершу активісти прийшли поглянути, чи присутній на сьогоднішній сесії депутат Житомирської області Дмитро Кропачов, якого звинувачують у смертельній аварії, що трапилася в листопаді минулого року під Житомиром.  

  А вже на телеканалі UA: Житомир ми побачили відео, підписане, як бійка в облраді:

  Громадські діячі, які вступили в конфлікт з правоохоронцями, висловилися з цього приводу.  Активісти про конфлікт з правоохоронцями розповіли на відео, опублікованому на сторінці телеканалу " СК1":

  А вже у наступному відео, опублікованого на сторінці спільноти цього ж ЗМІ  начальник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко розповів про врегулювання конфлікту, який виник під стінами облради під час сесії.

  Прокоментували ситуацію й у поліції: «Біля адміністративної будівлі облдержадміністрації зібралися близько 150 громадян. Приводом для цього, за твердженням протестувальників, стало непритягнення до кримінальної відповідальності особи, причетної до ДТП, в якій загинула людина. Під вказаним приводом учасники акції намагалися потрапити усередину приміщення до зали, де нині триває сесія обласної ради. Внаслідок виниклої тисняви було пошкоджено скло на вхідних дверях у будівлю. За вказаним фактом розпочато перевірку. З пікетувальниками спілкувався начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко», - йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Житомирській області.

  За дотриманням правопорядку, зокрема й за ситуацією з численною кількістю активістів, постійно спостерігають представники правоохоронних органів.    

  Але активісти не обмежилися лише тим, що прийшли на сьогоднішню сесію обласної ради. Вони навіть сьогодні, 7 лютого, ​молодики закидали димовими шашками офіс «Батьківщини» в Житомирі й залишили плакат про Кропачова. 

  Ось, приміром, яке відео опублікувала одна із користувачок в мережі Фейсбук:

  Нагадаємо, У ДТП під Житомиром депутат обласної ради Дмитро Кропачов збив на смерть 60-річну жінку.  ДТП трапилася 24 листопада близько 19.30 на 5 км автодороги Житомир - Чернівці, у с. Тетерівці.

Фото: Тарас Орєшніков

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 07/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework