Через проблеми з дружиною: на Житомирщині чоловік підпалив себе. ВІДЕО

Через проблеми з дружиною: на Житомирщині чоловік підпалив себе. ВІДЕО

  У селі Курне Житомирської області багатодітний батько вчинив самопідпал через конфлікти у сім’ї. Понад тиждень лікарі боролися за життя 40-річного Миколи, однак вогонь пошкодив понад 50% тіла і він загинув.

  Спочатку односельці вважали трагедію нещасним випадком, нібито чоловік смалив курку на вечерю, вирішив підкурити сигарету і випадково підпалив себе. Однак правоохоронцям вдалося з’ясувати, що підпал був спробою суїциду, - розповідають fakty.com.ua.

  – Пішов у підсобне приміщення, де використовуючи легкозаймисту рідину, вилив частину на себе і після того підпалив, – коментує Алла Ващенко, речниця поліції Житомирщини.

   А от близькі люди, хоч і не на камеру, але зізнаються – Микола мав проблеми у сім’ї та останній тиждень жив у матері. Дружина загиблого розповіла, що це була не перша спроба суїциду.

  – Поліцейські встановили, що мало місце зловживання алкоголем. І через ці моменти в родині виникали конфлікти. Опитана дружина підтвердила, що дійсно між ними був затяжний конфлікт. Вона розповіла про те, що не вперше чоловік висловлював наміри вкоротити собі віку.

  У поліції загибель чоловіка розслідують за статтею доведення до самогубства, та поки підозрюваних немає.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework