×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Упродовж 3 років пільгові кредити за програмою «Власний дім» отримали 63 родини Житомирщини

  Упродовж трьох останніх років 63 родини, які проживають та працюють у сільській місцевості, отримали пільгові кредити за програмою «Власний дім». Відтак сім’ї отримали можливість придбати, побудувати та реконструювати власне житло під мінімальні відсотки річних.

  Такі дані надає обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за 2016-2018 рр. дії програми «Власний дім».

  Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, яка за ініціативи голови ОДА Ігоря Гундича отримала «друге дихання», з кожним роком набуває все більшої популярності.

  Так за інформацією фонду, у 2016 році пільгові кредити за програмою «Власний дім» надали 16 родинам, у 2017 році – 18 сім’ям.

  А вже цьогоріч комісія погодила 34 пільгові кредити для придбання, будівництва та реконструкції власного житла у сільській місцевості. Із них 29 родин – вже отримали кредити, інші сім’ї – ще оформлюють відповідні документи для купівлі чи будівництва свого дому.

  Загалом родини Житомирщини, які упродовж трьох останніх років скористались програмою «Власний дім», отримали пільгові кредити на 8 млн 885 тис. грн.

  Наразі до обласного фонду надійшло ще 5 заявок на пільгове кредитування будівництва, придбання та реконструкції житла від жителів області, які проживають та працюють у сільській місцевості.

  Кредит надається терміном до 30 років під 0-3% річних у таких розмірах:

  • до 300 тисяч гривень для будівництва житла;
  • до 200 тисяч гривень для придбання житла;
  • до 150 тисяч гривень на ремонт чи реконструкцію житла.

  Щоб отримати кредит, потрібно подати заявку та необхідні документи до «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» за адресою: майдан Корольова, 12, каб. 510, 512. Довідкова інформація за телефоном: (0412) 42-16-06.

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

 

Последнее изменение Среда, 14/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework