×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Житомирі на жовтень планують відкрити ще один навчальний заклад. ФОТО

  Міський голова зазначив, що реконструкція садочку № 58 тривала три роки. Всього на ремонтні роботи було виділено  30,3 млн. грн., у тому числі з ДФРР – 21,9 млн. грн., з міського бюджету 8,4 млн. грн. На матеріали і обладнання – 3,7 млн. грн. В навчальному закладі навчатимуться 320 дітей  (12 груп у т.ч. 4 логопедичних).

  «Цей ДНЗ припинив функціонування ще у  1996 рік, через відсутність фінансування (фактично не працював з 1994 року). Раніше дане приміщення належало колективній фірмі  «Житомирінвест» (до 2006 р.), згодом  Житомирського державного технологічного університету (до 2013 р.).  Як тільки ми прийняли дану будівлю у комунальну власність – відразу розпочали реконструкцію будівлі» - розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин про дошкільний навчальний заклад № 58 у Житомирі.

  Освітній простір закладу створюється у кожній віковій групі із сучасним програмним забезпеченням з урахуванням мультимедійного обладнання. Садочок оснащено сучасними ігровими та навчальними модулями, інтерактивними посібниками та розвиваючими іграми. Для активного фізкультурного дозвілля вихованців територія закладу сучасно озеленена та облаштована цікавими ігровими та спортивними спорудами і атрибутами.

  В закладі оснащені сучасні спортивна та музична зали, фізіотерапевтичний кабінет, кабінети психологічної допомоги та педагогічної корекції, соціальної реабілітації для дітей з особливими освітніми потребами.

ok 09.09.366

ok 09.09.2556

 Читайте також: Відкриття дитячого садочка на Крошні в Житомирі переноситься?

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 09/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework