На Житомирщині СБУ затримала торгівців саморобними вибуховими пристроями

  Співробітники Служби безпеки України затримали у Житомирській області двох торгівців саморобними вибуховими пристроями (СВП) на основі тротилу.

   Правоохоронці встановили, що двоє мешканців районного центра організували виготовлення вибухових пристроїв у приватному помешканні одного із спільників. Тротилові шашки и інші засоби детонації ділки отримували в знамомих, які їздили у приватних правх до району проведено операції Об'єднаних сил. Оперативники спецслужби задокументували факт реалізації вибухового пристрою, виготовленого із шести тротилових шашок загадою вагою понад кілограм, за три тисячі гривень.

  Співробітники СБ України затримали зловмисників в рамках раннего відкритого кримінального провадження.

  Під час проведення санкціонованих обходки за місцем проживает и роботизирует работу в визовом режиме, и каждый тротилову шашу вагою двісті грамів и незареєстровану зброю травматичної дії. Також, у підсобному приміщенні одного із ділків, виявлено чотири з половиною тисячі пачок контрафактних цигарок та сто літрів спирту для виготовлення фальсифікадеї алкогольної продукції. За попередніми висновками, вартість вилученої «продукції» становить понад сто десять тисяч гривень.

  Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину и вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Упреждение в крикетном криминальном прозадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України встановлюються інші особи, причетні до незаконної діяльності.

  Операция з викриття зловмисників проводилась спільно зі слідчими поліі під процесоальним керівництвом військової прокуратури.

Прес-група УСБ України в Житомирській області

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 04/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework