На черговій сесії обласної ради відбудеться виставка портретів захисників України

  За ініціативи заступника голови обласної ради Максима Вілівчука в Житомирі триває проект «Сучасний захисник України», і одна із перших виставок живописних і графічних творів буде представлена в обласній раді 2 листопада.

  Проект складається з трьох етапів. Робота над першою його частиною тривала близько трьох місяців, впродовж яких житомирські художники писали портрети захисників Житомирщини та події, пов’язані з антитерористичною операцією в Україні.

  «Цим проектом, який увіковічує історичні факти сьогодення і участь наших земляків у сучасній війні, ми віддаємо шану захисникам нашої країни. Ми  зображуємо героїзм, силу і мужність людей. Культура є справжнім носієм історичних подій в державі», - наголосив Максим Вілівчук.

  Нагадаємо, проект стартував 1 червня і тривав до 31 серпня. У проекті беруть участь три художника: Василь Кондратюк, Валентин Войтенко та Валерій Радецький, які для написання портретів співпрацювали з військовими бригадами Житомирщини.

  Реалізація проекту відбувається за рахунок депутатських коштів. У подальшому виставку робіт презентуватимуть у закладах міста та області.

om 24101701 2

om 24101701 2 om 24101701 2 om 24101701 2

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework