Свій перший спільний проєкт презентувала у Житомирі художниця Олена Славова та фотограф Іван Канкін

Свій перший спільний проєкт презентувала у Житомирі художниця Олена Славова та фотограф Іван Канкін

  У Житомирі художниця Олена Славова та фотомайстер Іван Канкін представили понад пів сотні мистецьких робіт на виставці "Погляд на жінку". Вернісаж із такою назвою відкрився в обласній бібліотеці імені Олега Ольжича.

   Художниця Олена Славова розповіла кореспондентам Суспільного, що вперше разом із фотографом Іваном Канкіним відкрила спільну виставку робіт під назвою "Погляд на жінку". Майстри представили понад 50 робіт.

Свій перший спільний проєкт презентували у Житомирі художниця Олена Славова та фотограф Іван Канкін
   "На нашій виставці кожен відвідувач може знайти картину, яка йому знайома", – каже Олена Славова. На кількох її картинах можна побачити жінку, яка літає.

  "Це Фрідом – жінка Свобода. Маргарита. Це – внутрішній стан, коли тобі хочеться літати і забувати, що треба йти в магазин, треба щось робити, – розповідає Олена Славова. – Це ті якорі, які відривають жінку від польоту. Головне – натхнення. Звідки воно береться, я не знаю. Живопис – це така держава, де всі можуть бути вільними".

Свій перший спільний проєкт презентували у Житомирі художниця Олена Славова та фотограф Іван Канкін
  Фотограф Іван Канкін надав перевагу портретним світлинам. Він розповів, що участь у його фотосесії взяли акторки, студентки і сама Олена Славова:

  "Погане знімати дуже просто. Якусь некрасиву картинку – прийшов і зняв. А щось чудове, красиве – складніше. Найгарніше – наші жінки, які нас радують, надихають. Коли Олена Славова запросила зробити разом виставку, ми вирішили створити її на контрасті".

 
 

  Відвідувачка виставки Наталія Кузьмінська вражена роботами митців:

  "Мені дуже приємно бачити роботи цих чудових художників. Настрій одразу піднімається, відчувається весна, краса, попри коронавірус, від якого ми ховаємося за масками. Тут масок немає, обличчя відкриті".

 
 

  Спільна виставка Олени Славової та фотографа Івана Канкіна в обласній бібліотеці імені Олега Ольжича триватиме до кінця березня.

 

  Автор: Леонід Харшан

  Камера: Сергій Базилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework