×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському перейменують вулицю на честь загиблого в АТО бійця

В Новограді-Волинському  відбулося чергове засідання комісії з питань топоніміки та охорони культурної спадщини, на якому зокрема розглядалися питання перейменування вулиць.

На порядку денному розглядалося питання перейменування вулиці Войкова на вулицю Юрія Глухова– героїчно загиблого в зоні АТО бійця української армії. Головою ініціативної групи з питань цього перейменування Стецюком Л.В. на розгляд комісії були надані характеристики зі школи № 9 та економічно-промислового технікуму, де навчався Ю.Глухов (1993-2014). Також на розгляд комісії були надані листи, з якими ініціативна група провела опитування жителів і колективи підприємств, та з яких видно, що і жителі вулиці й колективи підприємств підписалися за увічнення пам’яті воїна, загиблого за свободу і незалежність вільної України, шляхом перейменування вулиці Войкова на вулицю Юрія Глухова.

Про це повідомляють на сайті Новоград-Волинської міської ради.

Розглядалося питання перейменування вулиці Воровського на вулицю Наталії Оржевської на честь Оржевської Наталії Іванівни (1859-1939), яка була відомою благодійницею, фундаторкою повітової організації Червоного Хреста та багато зробила для розвитку охорони здоров’я і освіти Новограда-Волинського в кінці ХІХ – на початку ХХ ст.
Згідно з Порядком увічнення пам’яті видатних подій та особистостей у місті Новограді-Волинському, затвердженому рішенням міської ради від 24.05.2013 № 402, відділ культури міської ради оголошує початок громадського обговорення щодо перейменування вулиці Войкова на вулицю Юрія Глухова та вулиці Боровського на вулицю Наталії Оржевської.
Бажаючі висловитися з цього приводу можуть звертатися у відділ культури письмово за адресою 11701, площа Лесі Українки, 9, м. Новоград-Волинський Житомирська область; за телефонним номером (04141) 5-60-45 (телефонні дзвоники з цього приводу фіксуватимуться в окремий зошит) та за електронною адресою Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..  Усі  думки будуть враховані при підведенні підсумків громадського обговорення, яке відбудеться не раніше 10 грудня 2014 року, результати обов’язково будуть опубліковані в місцевих ЗМІ.

n091014947

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework