×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали браконьєра із Київської області

1 жовтня рейдовою бригадою в мисливських угіддях Радомишльської РО УТМР на кукурудзяному полі було затримано жителя с. Тарасівка Києво-Святошинського р-ну Київської області.

У порушника виявлено та вилучено мисливську гладкоствольну зброю ТОЗ-34,12 кал. без відповідного дозволу на право носіння й зберігання та набої до неї.

Як повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ, цей громадянин вчинив адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 85 КУпАП, тим, що здійснював полювання без відповідних на те документів в заборонений для полювання час, що є порушенням також Закону України «Про мисливське господарство та полювання». На порушника складений відповідний протокол та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу – 340 грн. Мисливську гладкоствольну зброю та набої до неї передані до Радомишльського РВ УМВС.

Загалом за минулий тиждень державною лісової охороною в ході проведення рейдів виявлено 6 випадків порушення правил полювання та складено відповідні протоколи про адміністративні правопорушення, вилучено 2 одиниці вогнепальної зброї. На порушників накладено 1 360 гривень штрафів.

n091014946

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework