×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Цілий тиждень для студентів ЖДУ читала лекції доктор наук з Польщі

Протягом минулого тижня в Інституті філології та журналістики Житомирського державного університету імені Івана Франка тривав курс лекцій від доктора наук з Поморської академії (м.Слупськ, Польща) Кристини Кравєц-Злотковської.


 Професор з Польщі читала лекції для студентів-першокурсників Інституту філології та журналістики, - повідомляють у прес-центрі університету.
«Лекції мали на меті показати те, що є спільним між українцями та поляками і, зокрема, лекції розповідають про те, що об'єднує, а не те, що розділяє: починаючи від тих часів, коли була Річ Посполита двох народів, коли була багатокультурна формація”, – розповідає доктор Кристина Кравєц-Злотковська.
Також лекційний матеріал ставив за ціль заохотити студентів-франківців їхати до Польщі на навчання. Адже для ЖДУ імені Івана Франка важливо, щоб молодь мала можливість отримати новий навчальний досвід в інших європейських університетах, зокрема у Поморській академії.
За словами професора, студенти-франківці залишили по собі приємні спогади. «Студенти були зацікавлені та активні. Лише у форматі лекцій спочатку вони були несміливі до задавання питань, але до завершення курсу ця крига скресла», – пояснює доктор.
Також професор Кристина Кравєц-Злотковська відзначила особливу дружелюбність та гостинність житомирян: Житомир – це місто контрастів. Але житомиряни мають дуже відкрите серце і це компенсує певні недоліки».

Последнее изменение Понедельник, 23/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework