В ЖДУ ім. І. Франка відомі науковці познайомили житомирян із чудесами науки. ФОТО

  У ЖДУ ім. І. Франка 10 листопада науковці з Житомира та Києва прочитали лекції  на теми: «Симетрія та еквівалентність», «Квантова біологія», «Наукова діяльність академіка Сергія Корольова» та багато інших. Захід відвідали студенти університету, викладачі, школярі та люди, які просто цікавляться наукою.

   Про це повідомляє прес-служба університету. Як пояснюють організатори, мета «Днів науки» — демонструвати досягнення науки у світі загалом і в Україні зокрема, пропагувати науковий світогляд, поглиблювати зв’язки між науковою спільнотою та громадськістю.

  Всі охочі мали змогу не лише поспостерігати і послухати, а й поспілкуватися з українськими дослідниками та отримати від них ґрунтовні відповіді на свої запитання. Лекції відбулися за участі установ НАН України: Інституту математики, Інституту зоології ім. І. І. Шмальгаузена; Кафедри екології, природокористування та біології людини та фізико-математичного факультету Житомирського державного університету ім. Івана Франка та Музею космонавтики ім. С. П. Корольова.

kd14111805 1

kd14111805 1

kd14111805 1

 Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 14/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework