В обласному шкірно-вендиспансері виявили нецільове використання бюджетних коштів на суму 406 тис. гривень

В обласному шкірно-вендиспансері виявили нецільове використання бюджетних коштів на суму 406 тис. гривень.

Вході перевірки робочої групи з контролю за проведенням будівельних робіт у бюджетних установах та закладах, що фінансуються з обласного бюджету знайшли пару ганебних фактів в Житомирському обласному шкірно-венерологічному диспансері.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат обласної ради Дмитро Кропачов.

«Сьогодні вході перевірки робочої групи з контролю за проведенням будівельних робіт у бюджетних установах та закладах, що фінансуються з обласного бюджету знайшли пару ганебних фактів в Житомирському обласному шкірно-венерологічному диспансері (головний лікар Фомюк Анатолій Адамович).

1) 26.06.2014 виділено на сесії Житомирської обласної ради 406 000 грн. на КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ (дивимось на фото довідку кошторисне призначення).
2) 06.10.2014 було оплачено згідно договору за КАПІТАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО (дивимось на фото виписка по рахунку) котельні на твердому паливі.
3) Зараз керівник ініціював виділення додаткових коштів близько 1 млн. гривень на закінчення будівництва. Відкоригували проект. Котел, який вже стоїть закупали по цінам 2014 року та по курсу звісно, який був на той час. На сьогодні відкоригований проект та котел вже по ринковим цінам порахували звісно по курсу, який сьогодні. Нормально?

Будемо на робочий групі ставити питання про передачу фактів у перевіряючі органи в прокуратуру та фінансову інспекцію. Як на мене цей факт нецільового використання бюджетних коштів, тягне за собою відповідальність за статтею 210 Кримінального кодексу», - написав депутат.

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 26/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework