Житомирянин відзначився голом за збірну України U-19

  Підопічні Сергія Нагорняка, для якого це була перша гра на чолі цієї збірної, впевнено провели товариський матч з ізраїльськими однолітками.

  26 лютого юнацька збірна України U-19 у рамках підготовки до еліт-раунду Євро зіграла на виїзді перший із двох запланованих товариських матчів із командою Ізраїлю.

  Якщо перший тайм завершився безгольовою нічиєю, то після перерви синьо-жовті додали, і це дозволило їм забити три м’ячі, які на свій рахунок записали Михайло Мудрик, Олексій Кащук та житомирянин Данило Сікан, який нещодавно з донецького «Шахтаря» на правах оренди перейшов до ФК «Маріуполь».

  Товариський матч

  Ізраїль (U-19) — Україна (U-19) — 0:3 (0:0)

  Голи: Мудрик (58), Кащук (73), Сікан (90).

  Україна (U-19): Лтайф, Муравський, Слива, Снурніцин, Холод (Мудрик, 57), Агапов (Тягло, 80), Харжевський (Кащук, 57), Горін, Бондаренко (Криськів, 57), Дмитренко (Апанчук, 80 ), Сікан.

  Другий матч між цими командами відбувся вже 28 лютого, об 11:00.

  Нагадаємо, що із 15 березня в цієї збірної розпочнеться безпосередня підготовка до еліт-раунду Євро-2019. На шляху до фінальної частини змагань синьо-жовті зустрінуться із Сербією (20 березня), господарем турніру, Італією (23 березня) і Бельгією (26 березня). Путівку до Вірменії, де з 14-го по 27 липня проходитиме фінальна частина змагань, отримає тільки переможець групи.

kd01031924 1за матеріалами  ЖОФФ та ФФУ

 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework