×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Юнаки «Полісся» перемагають ДЮФК «Жерм»

  23 вересня на житомирському стадіоні ЖВІ ім. Корольова юнаки СДЮСШОР «Полісся» у рамках четвертого туру ДЮФЛ України приймали черняхівський ДЮФК «Жерм».

  У матчі старших команд усі три м’ячі були забиті головою у другому таймі. Першу половину матчу команди провели у рівній боротьбі й нечасто радували вболівальників гольовими моментами, натомість не встиг арбітр дати свисток про початок другого тайму, як гості повели у рахунку – з подачі кутового відзначився Рубан. Тим часом підопічні Юрія Стрихарчука продовжили підбирати ключі до воріт суперника, а гол у відповідь провели за 20 хвилин, рахунок зрівняв Предчук. Житомиряни продовжили тиснути на ворота суперника й наприкінці тайму досягли свого, коли Олексюк увінчав подачу кутового голом – вольова перемога юнаків СДЮСШОР «Полісся» 2:1.

  Молодша команда U-15 продовжує бити рекорди результативності – цього разу у ворота черняхівських однолітків підопічні Валентина Островського відвантажили чотири м’ячі. Вієру відкрив рахунок вже на шостій хвилині, після чого житомиряни взяли паузу й видали ударну кінцівку тайму, наслідком чого стали голи Яцини і Тарнавського. Гольовий настрой юнаки «Полісся» зберегли і у другому таймі, на початку якого Меліхов поставив крапку у звітному протистоянні.

  Наступний матч житомиряни проведуть 30 вересня на виїзді з луцьким «Адреналіном», а домашній матч команди СДЮСШОР «Полісся» зіграють за тиждень – четвертого жовтня прийматимуть коростенський «МАЛ». Про час та місце проведення цього матчу буде відомо пізніше, слідкуйте за анонсами на нашому сайті.

Прес-служба СДЮСШОР «Полісся»

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 26/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework