Вже наприкінці літа в Житомирі може запрацювати соціальний кабінет, де надаватимуть допомогу людям, котрі мають залежності

   Про це стало відомо під час благодійного турніру з футзалу  «Джерело життя», котрий відбувся цієї неділі, 3 червня.

   Але про все по порядку. Спершу розповімо, що 8 команд боролися між собою на змаганнях у приміщенні спорткомлексу «ФОК».

   Зібрало спортсменів-аматорів, які між іншим, представляють різні професії, особлива нагода — футзальний турнір «Джерело життя». Зазначимо, що захід відбувався за сприяння та організації Житомирської обласної організації «Аква Віта» спільно з «Карітас Спес» Україна римо-католицької церкви и управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради і пропагує здоровий спосіб життя.  

  Змагання відбуваються вже третій рік поспіль, заради привернення уваги до проблем наркозалежних, алкозалежних, людей, котрі живуть з ВІЛ та пропаганди, як зазначалося в попередньому абзаці, здорового способу життя.

sport 1

  Важливо наголосити, що метою саме цього турніру є також налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування і отримання благодійних пожертв для створення «Кабінету довіри». Він, у свою чергу, буде покликаний полегшити доступ до медичних, соціальних, правових послуг, уразливих до ВІЛ-груп населення.

   У турнірі взяли участь команди; "Аква-Віта 1", "Аква-Віта 2", "Милосердя", управління юстиції, управління патрульної поліції, S- team, Станишівської сільської ради та Житомирської міської ради.

   Саме ці дві останні команди, між іншим, зійшлися у фінальному двобої. Усі матчі були видовищними, цікавими, в кожному з них точилася справжня боротьба та справжні спортивні пристрасті. Але, звісно ж, переможець може бути лише один. Цього разу фортуна посміхнулася команді Станишівської сільської ради, котра у фіналі  з рахунком 6:1 переграла команду міської ради. А бронзові нагороди вибороли гравці S-team. Кращим бомбардиром змагань став Артем Ражев з команди Житомирської міської ради.

   Як зізналися гравці команди, котра стала срібним призером, у фіналі гравці трохи розслабилися, недооцінили можливості суперники. Попередні перемоги їм давалися легко аж до останньої гри. Відчуваючи, що шлях до фіналу був легким, команда очікувала і в кінці показати найкращий результат і стати переможцем. Але сталося по-іншому. Гравці, звісно ж, зібралися, в ході гри розуміли, що потрібно зібратися, проявили себе по-максимуму, втім посіли друге місце, поступившись команді зі Станишівки.

  У свою чергу переможці одразу розуміли ,що у фіналі їм дістався сильний суперник і розслаблятися аж ніяк не можна. Такий спортивний настрій, запал, мотивація допомогли команді зіграти на випередження, правильно тактично і здобути золоті медалі.

sport 1

   Андрій Лямін, заступник голови ГО Аква Віта, організатор третього турніру «Джерело життя» розповів: «Сьогоднішній турнір несе, окрім всього іншого, ще й інформаційну ціль. ГО "Аква Віта", за сприяння з Житомирської міської ради, міського голови Сергія Сухомлина та його заступників, реалізує проект "Кабінет довіри". Нам буде виділений кабінет для соціальної допомоги людям, які мають залежності: наркоманія, алкоголізм, ігроманія тощо. Орієнтовно до кінця літа ми вже підготуємо цей кабінет для того, щоб він нарешті запрацював та активно функціонував. Там людям буде надаватися безкоштовна соціальна допомога людям із залежностями, а також допомога їх рідним та близьким. Наразі ще на комісії стоїть питання вибору приміщення і обирається найкращий, оптимальний варіант. До речі, на розгляді є 10 місць, де б міг бути облаштований кабінет. Поки це питання ще вирішується і не відомо, де знаходитиметься це приміщення. Зауважу, що головний критерій при виборі місця для кабінету — доступність: щоб люди з проблемами могли швидко, зручно туди дістатися, щоб це було швидко».

sport 1

   Це, звісно ж, дуже хороша новина, оскільки в місті з'явиться місце, де людям із залежностями надаватимуть допомогу. Ми продовжуватимемо слідкувати за розвитком подій та одразу інформуватимемо вас, шановні читачі, про появу нового соціального кабінету. А поки зробимо коротенький анонс наступного спортивного, благодійного заходу, організованого ГО «Аква Віта». Це також буде турнір з футзалу. Організація проведе його вже скоро, 24 червня. Змагання будуть приуроченні Міжнародному дню боротьби з наркоманією.

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

sport 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework