На велосипедах житомирські туристи здолали понад 250 кілометрів. ФОТО

   Саме так. Результат вражає, правда ж? Але велосипедистам, котрі днями вирушили з Житомира на роверах, це вдалося.

   Про досягнення наших туристів ми дізналися у соціальній мережі Фейсбук зі спільноти «Вело Житомир». Мандрівники на колесах опублікували світлини своєї подорожі на велосипедах.

  «Говорили, что будет сложно, но на самом деле, поймав темп, успевай только в топку подкидывать)», — жартівливо написав Serg Shavlovskij, один із учасників такої цікавої та захоплюючої мандрівки у спільноті «Вело Житомир» в мережі Фейсбук.

velo 14

   З коментарів під його дописом стало відомо, що велосипедисти здолали понад 250 кілометрів на роверах, 19 годин провели в дорозі, а з них 13 — їхали на велосипедах. Їхали-їхали і приїхали... до самісінького села Буки, що на Київщині. А місце це дуже мальовниче. Навіть ті, хто не бував там ніколи, можуть в цьому переконатися, адже мандрівники опублікували світлини, на яких видно це чарівне село.  velo 13

   Отож, шановні читачі, ділимося з вами цими атмосферними світлинами. Нехай вони надихають, зачаровують, а самі герої світлин — велосипедисти —  мотивують займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, побільше відпочивати і гуляти на свіжому повітрі! Наші туристи, які здолали на роверах більше 250 кілометрів, стануть гарним прикладом для наслідування багатьом.

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

velo 1

 

 

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework