×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Геннадій Зубко про доставку гуманітарної допомоги: Ситуація складна, але контрольована

Сьогодні 330 тонн гуманітарної допомоги – 24 вантажівки вирушили з Харкова та Павлограда Дніпропетровської області до Краматорська, Маріуполя та Сєвєродонецька.

Інспектував відправку вантажу Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Про це повідомлять в прес-службі Віце-прем'єр-міністра України.

«Є відповідне доручення Президента України та рішення РНБО. Уряд системно працює над доставкою допомоги соціальним закладам та мешканцям територій, які зараз під обстрілом бойовиків, та територій, підконтрольних бойовикам. Адресно доставити цю допомогу буде складно, але ми зараз над цим працюємо. Сподіваємося, що як і в грудні місяці, нам вдасться її передати тим, хто дійсно потребує сьогодні такої допомоги. Тоді ми це зробити виключно завдяки вмілому управлінню голови ДСНС, голів Луганської та Донецької ОДА, а також завдяки сміливості волонтерів», - сказав Геннадій Зубко.

Він висловив вдячність працівникам підрозділів ДСНС, регіонам та небайдужим громадянам і меценатам, які допомогли зібрати гуманітарний вантаж.

«Згуртованість і дружність українського народу – це та потужна сила, яка допомагає Україні сьогодні протистояти зовнішній агресії і це сигнал тим людям, які сьогодні потерпають на Сході України від дій бойовиків, що з ними - весь український народ», - сказав Віце-прем’єр-міністр.

Урядовець також привернув увагу до подій в Авдіївці. За його словами, терористи робили вже декілька спроб зупинити роботу систем життєзабезпечення.

«Ситуація складна, але контрольована», - сказав Геннадій Зубко.

n 2201152559 1

n 2201152559 1

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework