Реформи транспортної інфраструктури: прозорість чи фарс?

Євгеній Демчик 6 липня звітував перед журналістами про впровадження транспортної реформи у Житомирі.

Заступник міського голови провів прес-конфреренцію, де розповів про деталі реформування транспортної інфраструктури.
Громадський активіст Дмитро Ткачук розкритикував проведення конкурсу для маршрутчиків. Організацію конкурсу він назвав фарсом та навмисним приховуванням корупційних схем. Свою позицію він детально описав у блозі, де навів факти та аргументи подібних висловлювань.
Активіст звинувачує Євгенія Демчика у корупційних схемах та заздалегідь домовлених умовах співпраці. За його словами, департамент промисловості Житомирської облдержадміністрації не надав інформацію про номери авто, що обслуговують область. Саме тому неможливо з’ясувати чи подані на міські перевезення машини дублюються із вже працюючими в області.
Євгеній Демчик всі аргументи заперечував та обіцяв як скоріше розвантажити центр міста. Заступник міського голови планує з 15 серпня із вулиці Київської прибрати маршрутні таксі. Також пояснив, що згідно з умовами нового конкурсу, перевізник виготовляє новий паспорт маршруту із зміненою схемою, затвердженої рішенням виконкому.
Договір буде вступати в дію після того, як цей новий паспорт маршруту буде затверджений управлінням транспорту.
Заступник міського голови через два тижні планує прозвітуватися перед виконавчим комітетом щодо розв’язання транспортного навантаження у центрі міста.
Нині йде робота по сполученню із зеленою зоною Житомира, Гідропарком, спальних районів міста. Вже працює тролейбус 5-А, що сполучає Панчішну фабрику та Гідропарк.

 

 

 

Прочитано 605 раз

Последнее изменение Понедельник, 06/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework