×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Зареєструвати бізнес можна вдома

Віднині громадяни зможуть зареєструвати бізнес, отримати і роздрукувати електронні виписки, витяги або довідки безпосередньо на сайті http://new.minjust.gov.ua/ua, не виходячи з дому.

Підготовка електронної виписки, довідки чи витягу відбувається автоматично в режимі он-лайн. Середній час підготовки документа 15-30 секунд.

Для отримання витягу, виписки та довідки не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів. Достатньо лише сплатити послугу власною банківською карткою Visa/MasterCard.

Плата за надання витягу, довідки та виписки з Єдиного державного реєстру в електронній формі становить 75 відсотків плати,  від суми за отримання відомостей у паперовій формі, встановленої Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)», а саме за надання витягу та довідки в електронній формі - 45,68 грн., за надання виписки – 18,27 грн. Ще 3 гривні у вигляді комісії сплачується Ощадбанку. Реєстрація бізнесу безкоштовна.

Кожному документу присвоюється унікальний ідентифікаційний код. Банкір чи представник іншої установи зможе легко перевірити його достовірність, ввівши присвоєний номер на сайті. Сформовані виписка, витяг чи довідка протягом року зберігатимуться у базі даного реєстру.

Віднині відповідною послугою може скористатися кожен українець, витративши лише кілька хвилин і не відвідуючи державних органів.

Он-лайн сервіси функціонують 24 години на добу, 7 днів на тиждень. При цьому забезпечується також цілодобова технічна підтримка за телефоном    0-800-50-70-70.

Нагадаємо, у квітні 2015 року набрав чинності Порядок надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, затверджений наказом Міністерства юстиції України від 31.03.2015 № 466/5.

Згідно з пунктом 7 розділу І зазначеного Порядку відомості, що містяться в  Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, можуть надаватися, зокрема, державним реєстратором або програмними засобами ведення Єдиного державного реєстру.

Державний реєстратор може надавати відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у вигляді витягу, довідки та виписки у паперовій формі, а також у електронній формі через Реєстраційний портал

За інформацією прес-служби ОДА

реєстрація бізнесу в Україні

Прочитано 746 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework