×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Заробітна плата працівникам бюджетних установ цього річ буде виплачена достроково

11 грудня відбулося засідання робочої групи по формуванню рішення про обласний бюджет на 2015 рік

, в якій взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник голови обласної ради Руслан Годований, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Дмитро Кропачов та керівники департаментів і управлінь облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

n 1212141985

Ганна Ємченко наголосила на тому, що бюджет області та обласний бюджет повністю залежать від держави. Оскільки наразі ще не ухвалений державний бюджет на 2015 рік, то важко прогнозувати, які обсяги коштів виділятимуться на фінансування різних галузей та напрямків життєдіяльності Житомирщини.

Директор департаменту фінансів зауважила, що жодна область в державі поки що не має розрахункових показників і вернула увагу на те, що у 2015 році всі першочергові видатки, а особливо захищені (заробітна плата з нарахуваннями, розрахунки бюджетних установ за енергоносії, продукти харчування, медикаменти, трансферти населенню) обов’язково будуть фінансуватися.

Ганна Ємченко запевнила, що в поточному році заробітна плата працівникам бюджетних установ буде виплачена достроково. За її словами, це буде своєрідним подарунком напередодні новорічно-різдвяних свят, а також в обласний бюджет надійде податок на доходи фізичних осіб, який можна використати в січні наступного року, коли зазвичай фіксується низький рівень надходжень.

Директор департаменту фінансів підтримує ініціативу щодо проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед громадськості області про те, за якими принципами та показниками формуються бюджети різних рівнів на Житомирщині.

Підбиваючи підсумки засідання робочої групи, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко закликав усіх керівників структурних підрозділів облдержадміністрації уважно вивчати нормативно-правові акти, які визначають загальні правила та принципи бюджетного процесу, адже їх дія поширюється на всі без виключення адміністративно-територіальні одиниці держави.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 907 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework